Thursday, December 2, 2021
Auto

Sa dallon Golf 8 nga modeli i kaluar Golf 7?

Duke u kthyer mbrapa te Golf 7, nuk mohet faktin se Vë bëri gjithçka që mund të sigurojë që asnjë homolog i tij mos ta mposht

Ishte më e lehtë, më e sigurt, më e rehatshme dhe më e efektshme në karburant se secili prej pararendësve të saj, dhe madje krahasuar me rivalët e saj shpesh qëndroi si një nga modelet më të mira në segmentin e tij, nëse jo edhe më i miri.

Sidoqoftë, ekziston një argument që diferencat midis Golf 7 dhe 6 apo edhe 5 nuk janë aq masive sa ato midis Golf 87dhe Golfit të ri 8, një makinë që është këtu për të paralajmëruar blerësit e segmenteve në epokën dixhitale.

Një herë Golf, gjithmonë Golf?