4.9 C
Mitrovice
E mërkurë, 30 Nëntor, 2022
spot_imgspot_img

SHPALLJE: Shitet shtëpia në Zhabar të Mitrovicës

Shitet shtëpia me 7.18 ari në Zhabar Shtëpia është shumë e pershtatshme dhe ka çasje në rrugën kryesore (rr. e Ulqinit), dhe posedon dokumentacion të...

Shitet shtëpia moderne e sapondërtuar në Zhabar

🔉Shitet #shtëpia super #moderne e sapondërtuar në #Zhabar🏠 📒Bleni shtëpinë tuaj të #ëndrrave, e ndërtuar dhe e dizajnuar deri në çdo detaj🔑 ◕Shtëpia posedon në total:...

KONKURS PUBLIK NGA KOMPANIA REGJIONALE E MBETURINAVE “UNITETI” Sh.A MITROVICË

Duke u bazuar  në nenin 7 dhe 8 të  Ligjit të Punës (Ligji Nr.03L/212), Vendimit të Bordit të datës 07.09.2020 për shpalljen e konkursit,...

Mabetex Group shpall konkurs për 120 Pozita të punës

Mabco Constructions shpk, Prishtinë, shpall konkurs për pranimin e punëtorëve për punë jashtë vendit.  Nga lëmi i Makinerisë 1) Instalues të nxemjes–20 (njëzetë) specialistë 2) Instalues të...

Komuna e Mitrovicës shpall konkurs pune

Komuna e Mitrovicës shpall konkurs pune për  zgjedhjen e anëtarëve të Bordit të Drejtorëve për Ndërmarrjen Publike Lokale Omni Sport Sh A në Mitrovicë....

Trepça Sh.A shpall konkurs pune

Bordi Mbikëqyrës i Trepça Sh A bën PËRSERITJËN E KONKURSIT Për anëtarë të Bordit Menaxhues të Trepça Sh A. Kandidatët për këtë vende pune...

ARTIKUJT E FUNDIT