Tuesday, June 28, 2022
SHËNDETËSI

Drejtoria e Shëndetësisë dhe QKMF në Mitrovicë shpallin konkurs pune

Drejtoria e Shëndetësisë dhe QKMF – Mitrovicë shpallin konkurs për rekrutimin e 44 punëtorëve shëndetësorë

Ky është konkursi me numrin më të madh të punëtorëve që ka shpallur ndonjëherë QKMF-ja .

Drejtori i Drejtorisë për Shëndetësi Dr.Fahri Shabani thotë që me rekrutimin e këtij kuadri të punëtorve shëndetësore do të zgjidhet problemi i mungesës së madhe të mjekëve, infermierëve dhe profileve të tjera të profesionistëve shëndetsorë që tash e disa vite ka qenë evident në Kujdesin Parësor Shëndetsor të Komunës së Mitrovicës.

10 Mjekë të përgjithshëm ose specialistë të mjekësisë familjare

1 Stomatolog

1 Specialist të stomatologjisë së fëmijëve

20 Infermierë në mjekësinë familjare

4 Infermierë në Kujdesin urgjent

4 Asistentë të stomatologjisë

2 laborantë

1 Mami

1 Administrator të teknologjisë informative.