Tuesday, October 26, 2021
tech

Një luftë e ashpër mes tigrit dhe luanit, kush fiton?

A e keni menduar ndonjëherë? Një betejë për jetë a vdekje midis dy kafshëve më të rrezikshme të xhunglës?

Nuk janë të rralla rastet e përplasjeve midis luanëve dhe tigrave, për gjah e territor, por njëra palë gjithmonë lëshon rrugë.

Por, dikush ka analizuar se çfarë do të ndodhte në një betejë midis mbretit të xhunglës dhe macës më të madhe në botë.Duke filluar nga madhësia, fuqia, shpejtësia, truri dhe karakteristika të tjera, ekspertët kanë zgjedhur kafshën që do të fitonte këtë betejë.

Për të zbuluar se kush do të ishte fituesi, shikoni videon e mëposhtme.