Thursday, December 2, 2021
TJERA

Ndërtesa më e madhe në botë në formën e gotës së çajit ndodhet në Turqi

Ndërtesa më e madhe në botë në formën e filxhanit të çajit ndodhet në Rize të Turqisë.

Ky objekt është ndërtuar si simbol i faktit se ky rajon është prodhuesi më i madh i çajit në këtë vend.

Ndërtesa është 30 metra e lartë dhe si pasojë pritet të hyjë në Librin e Rekordeve Guinness.