9.4 C
Mitrovice
E hënë, 3 Tetor, 2022
spot_imgspot_img

KEDS njofton për punime në rrjet, këto vende mbesin pa rrymë

spot_img

KEDS ka dalë sot me një njoftim të fundit rreth punimeve në rrjet që do të lënë disa vende pa rrymë.

Punime do të ketë në këto qytete:

Prishtinë

1.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baica (Kodi:16100008) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

Vendet: Vërboc, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja: KrijimiiI kushteve të punës pa tension, ndarja e urave.


Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja – LP10(kV) Likovci (kodi: 74000001) nga ora 08:00 deri në ora 08:30

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Krijimi I kushteve të punës pa tension, ndarja e urave.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Ahmeti me kod: 74000001039) nga ora 08:30 deri 11:00 Vendet: TS Ahmeti.

Arsyeja: Energjizimi i LP të ri dhe te TS-se ekzistuese përmes LP të ri.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalje 10 kV Caralluka (kodi: 82082001) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.606 Pavarësia (1 konsumator), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Projekte inventive, shtrirje e përçuesve, montimi i izolatorëve dhe ngritje e shtyllave.

17.08.2022

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

Nga NS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja LP 10kV Kllokoti (kodi 61065004) prej orës 10:00 deri 16:00

Vendet: fshatrat: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Gjylekar, Kllokot (një pjesë), Radivojcë dhe Remnik.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas PEE dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Gjakovë

1.

NS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

LP 10kV Konvikti (kodi: 81084022) prej orës 09:00 deri 15:00

Vendet: rrugët: Bujar Syla (1konsumator), Edit Durham, Elton Zherka, Marin Barleti (një pjesë), Mbretëresha Teuta, Musa Zajmi, Tirana, Xh.Gjakova dhe Xhemajl Avdullahu (2 konsumatorë).

Arsyeja: Punimet që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qendra (kodi 81000002) prej orës 09:00 deri 15:00

Vendet: rr.Abedin Tërbeshi, rr.Ali Ibra, rr.Ferhat Binishi (një pjesë), rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti, rr.Mazllum Lakuci, rr.Mbretëresha Teuta, rr.Nënë Tereza, rr.Përmet Vula (një pjesë), rr.Petro Nini Luarasi, rr.Rruga Tirana, rr.Skënderbeu (një pjesë), rr.Tefik Çanga dhe rr.Vëllezërit Frashëri.

Arsyeja: Punimet që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni I pranimeve teknike.

OP/ED

Kurti nuk do debat por bindje – nuk do garë por nënshtrim!

Kurti po e orienton tërë kapacitetin e tij të...

Letër drejtuar pasuesve të Pandeli Sotirit dhe Mati Logorecit

Shkruan: Atdhe Gjoci Lëmoshë është kur lypë pa dhënë gjë...

Mbreti i ri i Britanisë së Madhe është i lidhur ngushtë me islamin

Mbreti Charles III do të na befasojë. Burri, familja...

Artikujt e fundit

Kaq banorë do t’i mbeten Kosovës pas 7-8 vitesh, sipas ish-konsullit të Kosovës në Toronto

Donat Syla, Shef i Parë i Misionit at Konsullata...

Kaq banorë do t’i mbeten Kosovës pas 7-8 vitesh, sipas ish-konsullit të Kosovës në Toronto

Donat Syla, Shef i Parë i Misionit at Konsullata...

Alarmante: Për 10 vjet Kosovën e braktisën mbi 500 mijë njerëz

Për 10 vjet Kosovës i janë larguar 500 mijë...

Ku investojnë më së shumti kosovarët

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar të...

Kaq banorë do t’i mbeten Kosovës pas 7-8 vitesh, sipas ish-konsullit të Kosovës në Toronto

Donat Syla, Shef i Parë i Misionit at Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Kosovës në Toronto – Kanada, ka alarmuar duke thënë se...

Kaq banorë do t’i mbeten Kosovës pas 7-8 vitesh, sipas ish-konsullit të Kosovës në Toronto

Donat Syla, Shef i Parë i Misionit at Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Kosovës në Toronto – Kanada, ka alarmuar duke thënë se...

Fidan Ibrahimi nga Koshtova e Mitrovicës, konsulli që po angazhohet për mësimin e gjuhës shqipe në Gjermani dhe ruajtjen e identitetit kombëtar

Fidan Ibrahimi, me prejardhje nga Koshtova e Mitrovicës, përgjatë angazhimit të tij ka mbajtur pozita të ndryshme, që nga shërbimi si ligjërues në UP...