Tuesday, June 28, 2022
SHOWBIZ

“Sheqa” i Stupcave në Netflix, luan rolin e profesorit rus

Aktori i njohur i grupit humoristik, “Stupcat”, Mensur Safqiu së shpejti do të bëhet pjesë e platformës Netflix.

“Prive” ka treguar se ai do të luajë rolin e një profesori rus në një serial turk “Kafka e nxehtë” në të cilin flitet për botën apokaliptike të bërë rrëmujë nga një sëmundje e cila përhapet nga mendja në mendje.


Prodhimi do të vijë në vjeshtë dhe do të jetë pjesë e platformës Netflix.

Aktori do të jetë i pari aktor shqiptar i cili arrin të bëhet pjesë e një platforme të tillë.

Ndryshe ai njihet për rolet e tij të shumta në skeçet humoristike të grupit “Stupcat”.