Tuesday, January 19, 2021
EKONOMI

Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike kalon në Komisionin për Legjislacion

Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike sot e ka marrë mbështetjen e Komisionit Parlamentar për Legjislacion.

Mbledhja është mbajtur ‘online’, derisa kryetari i këtij komisioni Shkëmb Manaj ka konfirmuar për KosovaPress se me pesë vota për dhe një abstenim është miratuar raporti me amendamente i këtij projektligji.

“Po, kaloi. Me 5 vota për dhe një abstenim u miratua projektligji dhe raporti me amendamente”, ka thënë Manaj.

Ndërsa, në orën sot në orën 11:00 pritet të mbahet seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit për shqyrtimin e dytë të Projektligjit për Rimëkëmbjen Ekonomike – COVID-19.