Tuesday, August 16, 2022
TJERA

Profesoresha e skandaleve rrah një burrë në parking

Një situatë e pazakontë është filmuar në një parking në Bosnje Hercegovinë. Në afërsi të një qendre tregtare është filmuar një përleshje ku një grua ka rrahur një burrë.

Mediat shkruajnë se gruaja në fjalë është profesoresha Edisa Trumiç dhe partneri i saj, profesor Adnan Hoxhiç.

Edisa Trumiç është e njohur për publikun edhe më parë.

Ajo u bë virale në rrjet, ku në një video shihej dhe dëgjohej teksa ofendonte studentët duke i cilësuar si “qen”.

Ngjarja e plotë u mbulua, ndërsa prof. Trumiç është ende ligjëruese në Fakultetin e Farmacisë në Tuzla.