4.9 C
Mitrovice
E mërkurë, 30 Nëntor, 2022
spot_imgspot_img

Mabetex Group shpall konkurs për 120 Pozita të punës

spot_img

Mabco Constructions shpk, Prishtinë, shpall konkurs për pranimin e punëtorëve për punë jashtë vendit. 

Nga lëmi i Makinerisë

1) Instalues të nxemjes–20 (njëzetë) specialistë

2) Instalues të ventilimit–20 (njëzetë) specialistë

3) Saldues elektrik-10 (dhjetë) specialistë

4) Saldues Autogjen-10 (dhjetë) specialistë

5) Llamarinë punues (Olluk punues)–10 (dhjetë) specialistë

Nga lëmi i Elektrikes

1) Instalues elektrik (tensioni i lartë)–30 (tridhjetë) specialistë

2) Instalues elektrik (tensioni i ultë)-20 (njëzetë) specialistë

Kushtet:

1) Të kenë diplomë (certifikatë) për profilin e cekur ose

2) Të kenë dëshmi mbi përvojën e punës në kohëzgjatje prej 3-5 vite

3) Të kenë moshën jo më e vjetër se 50-55 vjet

Të gjithë aplikuesit do të i nënshtrohen intervistimit

Konkursi mbetet i hapur dhjetë (10) ditë nga dita e publikimit në mjetet e informimit.

Kandidatët e interesuar, aplikacionet për konkurrim i marrin në Zyret e “Mabco Constructions” shpk Rruga Aziz Abrashi nr 140 zona Industriale
Prishtinë-Fushe Kosovë çdo ditë pune prej orës 08 00 deri 16 00

Burimi-Telegrafi jobs.

OP/ED

Kurti nuk do debat por bindje – nuk do garë por nënshtrim!

Kurti po e orienton tërë kapacitetin e tij të...

Letër drejtuar pasuesve të Pandeli Sotirit dhe Mati Logorecit

Shkruan: Atdhe Gjoci Lëmoshë është kur lypë pa dhënë gjë...

Mbreti i ri i Britanisë së Madhe është i lidhur ngushtë me islamin

Mbreti Charles III do të na befasojë. Burri, familja...

Artikujt e fundit

Pas vendimit të sotëm, vizat pritet të hiqen më 1 janar 2024 (VIDEO)

Ambasadorët e vendeve anëtare të Bashkimit Evropian u pajtuan...

Caktohen anëtarët e Trupit Gjykues në rastin e krerëve të UÇK-së

Është caktuar Trupi Gjykues që do të trajtojë rastin...

Asociacioni si kusht i Kosovës dhe Serbisë për bisedime të mëtejme?

Asociacioni që përfundoi në deklaratën e Josep Borell kur...

Këto vende të Mitrovicës s’do të kenë rrymë gati 9 orë

Disa vende të rajonit të Mitrovicës nuk do të...

Nesër qyteti i Mitrovicës pasurohet me diçka të re!

Gjatë vitit 2022 HEB'S ka hapur një mori pikash...

SHPALLJE: Shitet shtëpia në Zhabar të Mitrovicës

Shitet shtëpia me 7.18 ari në Zhabar Shtëpia është shumë e pershtatshme dhe ka çasje në rrugën kryesore (rr. e Ulqinit), dhe posedon dokumentacion të...

Shitet shtëpia moderne e sapondërtuar në Zhabar

🔉Shitet #shtëpia super #moderne e sapondërtuar në #Zhabar🏠 📒Bleni shtëpinë tuaj të #ëndrrave, e ndërtuar dhe e dizajnuar deri në çdo detaj🔑 ◕Shtëpia posedon në total:...