Saturday, March 6, 2021
LAJME

Hoti: Qeveria ka miratuar Programin për Rimëkëbje Ekonomike prej 222 milionë euro

Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti përmes një postimi ka treguar se Qeveria ka miratuar Programin për Rimëkëbje Ekonomike për vitin 2021 prej 222 milionë e 400 mijë euro.

Hoti u shprehë se në këtë program janë të përfshira vazhdimi i shtesave në Shëndetësi, Polici dhe dyfishimi i Asistencës Sociale, transmeton Indeksonline.

Postimi i plotë i Avdullah Hoti:

Qeveria ka miratuar Programin për Rimëkëmbje Ekonomike për vitin 2021, në vlerë prej dyqindtë e njëzetë e dy milionë e katërqind mijë euro (222,400,000.00)

Në kuadër të këtyre masave, midis tjerash përfshihen:

– 6.5 milion euro për të Vetë Punësuarit

– Vazhdimi i Shtesave në Shëndetësi

– Vazhdimi i Shtesave në Polici

– Dyfishimi i Asistencës Sociale

– Rritja e Pensioneve për 30 euro, për të gjithë pensionistë që marrin më pak se 100 euro

Qeveria ka miratuar Programin për Rimëkëmbje Ekonomike për vitin 2021, në vlerë prej dyqindtë e njëzetë e dy milionë e…

Posted by Avdullah Hoti on Saturday, January 16, 2021